Ambassade van de Verdraagzaamheid

Zoals bekend waren wij dit jaar genomineerd voor de prijs ‘Ambassade van de Verdraagzaamheid’, een prijs voor organisaties die zich inzetten voor interculturele verdraagzaamheid. Uit iedere provincie wordt er één organisatie genomineerd en wij hadden de eer om Utrecht dit jaar te vertegenwoordigen. Er is fanatiek gestemd, waaronder op CCO. Ontzettend bedankt aan iedereen die op ons heeft gestemd!

Afgelopen zaterdagmiddag werden in een zoombijeenkomst de winnaars bekend gemaakt. Helaas hebben wij met 7% van de stemmen nét naast de prijzen gegrepen. Toch zijn we super trots op de nominatie en de support van onze achterban. Ook mooi om te zien hoeveel mensen zich door het hele land inzetten voor verdraagzaamheid.

Winnaar werd het Auni-toernooi uit Overijssel, een jaarlijks voetbaltoernooi waar diversiteit en verdraagzaamheid centraal staan. Behalve hartelijke felicitaties hebben wij ook direct een uitnodiging overhandigd om CCO bij de volgende editie een optreden te laten verzorgen. Zo kwam er nog meer moois uit deze nominatie.

De volledige uitslag vind je hier.

Het Auni-toernooi uit Hengelo. Volgend jaar dus hopelijk met CCO als pauze-act!