Deprecated: Elementor\Scheme_Typography is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Typography. in /var/www/vhosts/catchingculturesorchestra.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5401

Even voorstellen: projectmanager Barbara

Sinds begin 2020 ben ik als projectleider betrokken bij CCO, hoog tijd om mezelf aan jullie voor te stellen. Sinds mijn studies Muziektherapie en Theater- en Filmwetenschap, ben ik –achter de schermen- werkzaam in de podiumkunsten. Mijn liefde voor theater en muziek wordt gevoed door wat het teweeg brengt: De verwondering en ontroering, de inzichten.

Vanuit de overtuiging dat kunst en creativiteit onontbeerlijk zijn voor een positieve ontwikkeling van mensen en van de samenleving, ben ik me gaandeweg steeds meer bezig gaan houden met de synergie tussen kunst en het sociaal domein. Vandaar dat ik direct nieuwsgierig was toen ik voor het eerst hoorde over CCO. Toen ik vervolgens een concert bezocht was ik helemaal enthousiast. Het spelplezier, de energie die door de ruimte zindert, de muzikale dialogen en onderonsjes, het bracht me helemaal terug naar de tijd dat ik zelf als saxofonist in een bigband speelde. Bijzonder, dat gevoel is bij geen enkel ander concert zo sterk aangeboord. 

Bij CCO doe ik heel veel verschillende dingen. In één week kan ik bezig zijn met fondswerving, werken aan een marketingplan, overleggen met partners over een co-productie en meedenken over een pr-actie. Precies de afwisseling en dynamiek waar ik zo van hou. Naast mijn werk voor CCO maak ik films, geef av-les in het basisonderwijs en –last but not least- ben ik moeder van drie pubers.


Deprecated: Elementor\Scheme_Color is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Color. in /var/www/vhosts/catchingculturesorchestra.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5401