Deprecated: Elementor\Scheme_Typography is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Typography. in /var/www/vhosts/catchingculturesorchestra.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5401
Catching Cultures Orchestra Festival #8
Previous
Next

Wat een dag was het toch! Vol trots kijken we terug op een fantastisch 8e Catching Cultures Orchestra festival met veel mooie optredens, een fantastisch publiek en een heerlijke sfeer!

Wij mochten met Catching Cultures Orchestra het festival aftrappen in een Hertz die al vanaf het begin vol zat. Na de opening door wethouder Anke Klein mocht het feest beginnen!

Na een heerlijk optreden waarin het publiek al meteen los kwam nam Jaffa Orkest het over, waar Mohammad en Ahmed uit ons orkest ook onderdeel van uitmaken. Met een prachtig optreden gevuld met dans en visueel spektakel betoverden ze de zaal. 

Vervolgens werden we getrakteerd op een bijzonder optreden door Dyar band en Janne Schra, waarbij Nederlandse en Arabische muziek op een mooie wijze gecombineerd werden.

Als afsluiter verplaatste het feest zich naar de foyer, waar Resto van Harte ons van heerlijk eten verzorgde en L’chaim de voetjes van de vloer speelde met hun vrolijke kezmer en zigeunermuziek! 

 

We waren vereerd om te zien dat het zo druk was tijdens het festival en hopen dat jullie net zo’n mooie dag als wij gehad hebben!  Wegens de drukte was het zelfs zo dat niet iedereen meer naar binnen kon; We zijn in overleg met TivoliVredenburg om te zorgen dat de volgende keer iedereen kan meegenieten.

We hopen jullie allemaal snel weer te zien, tot de volgende editie!


Deprecated: Elementor\Scheme_Color is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Color. in /var/www/vhosts/catchingculturesorchestra.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5401