Deprecated: Elementor\Scheme_Typography is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Typography. in /var/www/vhosts/catchingculturesorchestra.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5401

Vacature bestuurssecretaris Catching Cultures Orchestra september 2018

Catching Cultures Orchestra is op zoek naar een bestuurssecretaris

Catching Cultures Orchestra begon in 2015 als tijdelijke samenwerking uit blazersensemble de Tegenwind en de Band Zonder Verblijfsvergunning. Wegens groot succes is besloten door te zetten, en zodoende is in 2017 stichting Catching Cultures Orchestra opgericht. Het bestuur van CCO telt op dit moment 5 leden en komt eens per 2 a 3 maanden samen in een bestuursvergadering. Onze missie: muzikale nieuwsgierigheid en sociale betrokkenheid.

De functie
Als bestuurssecretaris beheer je inkomende en uitgaande post, maak je een agenda voor de bestuursvergaderingen en nadien werk je de notulen van de vergaderingen uit. Je kunt de kern van de discussie goed samenvatten, zodat iedereen goed voorbereid kan zijn en de besluiten uit de vergaderingen helder verwoord worden. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het verscherpen van de subsidieaanvragen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën die bijdragen aan het verder ontwikkelen van Catching Cultures Orchestra.

De uitdaging
Wij hebben naam gemaakt, een unieke eigen sound, en waardering geoogst. Maar we moeten blijven vernieuwen en we willen ons nog veel sterker presenteren. Hiervoor is een doorontwikkeling van onze publieks- en marketingstrategie nodig en een professionaliseringsslag van de organisatie.

Wat we doen
Muziek maken is een geweldige manier om jezelf te zijn, je talent te ontwikkelen, samen plezier te hebben en van elkaar te leren. Het is een effectief middel om mensen te verbinden, hoe verschillend je achtergrond en culturele traditie ook is. Door samen met vluchtelingen muziek te maken geven we andere muziekculturen een podium. Bovendien geven we vluchtelingen hiermee de kans om mensen te leren kennen in Nederland en hier een toekomst op te bouwen.

Wie zijn wij
Het orkest bestaat momenteel uit ongeveer 25 vaste leden, waaronder een kerngroep van 7 vluchtelingen. Daarnaast is er een grotere kring van muzikanten met diverse achtergronden die incidenteel met ons meespelen. Onze muzikanten zijn bewoners van asielzoekerscentra, vluchtelingen met verblijfsvergunning en lokale muzikanten. Artistiek leider Hermine Schneider en zakelijk leider Roelof Wittink sturen het orkest en het ondersteunende team aan. De directie wordt op productioneel vlak ondersteund door Rosa Lommen.

Wie ben jij?

  • Je hebt affiniteit met muziek en/of vluchtelingen

  • Je kent de weg in de culturele sector in Utrecht

  • Je handen begonnen te jeuken toen je las wat de uitdaging is waar we voor staan

  • Je hebt het overzicht en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

  • We nodigen nadrukkelijk mensen met een niet Nederlandse culturele achtergrond uit om ons tereageren op deze oproep. We willen graag in alle geledingen een mix van culturen zijn.

    Je bent enthousiast, en dan?

    Geweldig! Stuur een mailtje naar bestuurslid Pauline van Nouhuys via s.p.vannouhuys@gmail.com. Daarin kun je jezelf kort even voorstellen en je contactgegevens kenbaar maken. We nemen dan contact met je op voor een kennismaking.


Deprecated: Elementor\Scheme_Color is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Color. in /var/www/vhosts/catchingculturesorchestra.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5401