Deprecated: Elementor\Scheme_Typography is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Typography. in /var/www/vhosts/catchingculturesorchestra.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5401

Verder met Catching Cultures Orchestra

CCO heeft een negatieve beoordeling gekregen van de adviescommissie op haar aanvraag voor de meerjarensubsidie in de Cultuurnota 2021-2024 van de gemeente Utrecht. We vinden dit onbegrijpelijk. De beoordeling door de commissie staat ver af van hoe niet alleen wijzelf maar ook vele anderen en onze partners denken over de betekenis van CCO.

We hebben middels een brief de wethouder verzocht om een aanvullende regeling op te stellen die beter inspeelt op de domeinoverschrijdende programmering van CCO en op onze missie, “verbinding maken door middel van muziek”. Deze brief is ondersteund door diverse culturele en sociale organisaties die allen de betekenis van CCO voor henzelf en de stad Utrecht duiden. In een reactie heeft de wethouder aangegeven dat de huidige procedure voor ons bijzonder nadelig heeft uitgepakt en dat er voor organisaties als CCO nog onvoldoende passende regelingen bestaan. Hoewel we blij zijn om te horen dat hier in de toekomst mogelijk verandering in komt, blijft de huidige situatie onveranderd.

Dit is een tegenslag, maar we gaan door. Momenteel werken wij hard aan een nieuwe aanvraag voor de (geringere) tweejarige regeling. Daarmee hopen wij in 2021 weer op volle kracht onze missie uit te kunnen voeren.

We hopen tot die tijd ook op jullie, onze fans, te kunnen rekenen om ons door deze zware tijd te helpen. Bijvoorbeeld door te doneren. Alle kleine beetjes helpen. Geen geld? Een leuk berichtje op ons contactformulier of op social media wordt ook gewaardeerd! Zeker nu.


Deprecated: Elementor\Scheme_Color is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Color. in /var/www/vhosts/catchingculturesorchestra.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5401