Voorstelrondje: Boris van Olffen, onze nieuwe community manager!

Sinds kort is Boris als community manager werkzaam bij ons orkest. Wat dat inhoudt en wie hij is vertelt hij hier zelf.

Hoi! Ik ben Boris en ik ben sinds kort de community builder/manager bij Catching Cultures Orchestra. Jullie zullen de komende tijd nog vaker van mij gaan horen, dus ik zal me bij deze even voorstellen:

Wie ben ik?

Mijn naam is Boris, ik ben 26 jaar oud en ik woon in Utrecht. Als je recent nog bij een optreden van ons bent geweest zou je me kunnen herkennen; ik ben namelijk ook bassist in het orkest.

Daarnaast ben ik bijna klaar met mijn Master Culturele Antropologie, waarvoor ik ook mijn scriptieonderzoek naar CCO heb gedaan. Mijn passie voor muziek, mijn achtergrond in de sociale wetenschappen en mijn voorkeur om met uiteenlopende mensen en culturen te werken komen in mijn nieuwe functie allemaal naar voren. Ik kijk er dan ook naar uit om veel van jullie te ontmoeten!

Wat ga ik doen?

In mijn rol als community builder/manager ga ik mijn best doen om zoveel mogelijk mensen aan CCO en aan elkaar te verbinden. Door workshops, coproducties, online netwerken en samenwerkingen met jullie, de mensen die CCO een warm hart toedragen, gaan we samen een community opbouwen. We willen namelijk meer mensen laten meegenieten en gebruikmaken van al het moois dat wij in het orkest doen. Het doel is dus om nog meer mensen te verbinden; niet alleen jullie met ons, maar vooral ook jullie allemaal met elkaar. Wij geloven dat uit die verbinding heel veel moois kan komen. Heb je zelf ideeën om ons te helpen mensen te verbinden, of je wil gewoon graag eens meespelen of op een andere manier het orkest ondersteunen? Laat het ons weten! We willen je graag ontmoeten.

Ga naar catchingculturesorchestra.nl/community  voor meer info en om je aan te melden voor de community!