Deprecated: Elementor\Scheme_Typography is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Typography. in /var/www/vhosts/catchingculturesorchestra.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5401

Mensenrechtencafe XL op 10 december 2018

Utrecht viert 70 jaar Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

Mensenrechtendiner

Op maandag 10 december 2018, de Internationale Dag van de Mensenrechten, bestaat de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens 70 jaar. Daarom organiseert de Utrechtse Mensenrechtencoalitie, in samenwerking met Art.1 Midden Nederland, Gemeente Utrecht en Het Huis Utrecht, een diner met een bijzonder programma.

Mensen en organisaties die zich in Utrecht inzetten voor Mensenrechten nodigen we hiervoor van harte uit.

Aan tafel blikken we terug op 70 jaar Mensenrechten en we kijken vooruit. Wat betekenen Mensenrechten voor de toekomst? Hoe zetten we ze op eigentijdse wijze lokaal in?

Voor verrassing en verdieping van het gesprek zorgen onder anderen:
Wethouder Linda Voortman, Mensenrechtenactivist, schrijver en oud-politicus Boris Dittrich, schrijver Babah Tarawally, Utrechter Youssra Erachidi, rapper Jermain Bridgewater, comedian Soula Notos, de Underdogz-Utrecht Crew en de verbinders van Zacht Zand. De avond wordt muzikaal begeleid door Catching Cultures Orchestra.

Het diner begint om 18:00 uur en duurt tot 22:00 uur.
U bent vanaf 17:30 uur welkom in Het Huis Utrecht (Boorstraat 107, 3513SE Utrecht).

U kunt zich aanmelden via deze link: https://bit.ly/2B3YfLO
Aanmelden kan tot 3 december a.s., is verplicht en per organisatie zijn er twee plaatsen aan tafel beschikbaar.
Wacht niet te lang

Zie ook het Facebook-evenement.

Datum

10 dec 2018
Expired!

Tijd

17:30 - 22:00

More Info

Read More
Categorie
Read More

Deprecated: Elementor\Scheme_Color is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Color. in /var/www/vhosts/catchingculturesorchestra.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5401