Pluim van Sint Maarten 2018

Pluim van Sint Maarten voor Catching Cultures Orchestra

De Samenwerkende parochies Katholiek Utrecht verlenen de Pluim van Sint Maarten 2018 aan Catching Cultures Orchestra, het muziekensemble dat muzikale nieuwsgierigheid en sociale bewogenheid combineert en de muziek die vluchtelingen hebben meegebracht een plek geeft in de Nederlandse samenleving door mensen met verschillende culturele achtergronden samen muziek te laten maken. 

De Pluim van Sint Maarten wordt uitgereikt als onderdeel van de Martinusviering op zondag 11 november in de St. Aloysiuskerk, A. v. Ostadelaan 2, waar de eucharistie om 10.30 begint. Uitreiking Pluim rond 11.40 uur.

De Pluim van Sint Maarten wil bekendheid en eer geven aan personen en initiatieven die zich ervoor inzetten de geest van Sint Maarten ‘delen met elkaar’ gestalte te geven op wijzen waarin menslievendheid en cultuur hand in hand gaan en elkaar versterken. Hiermee wordt ook de gedachtenis levend gehouden aan Chris van Deventer die met anderen de Martinusviering in Utrecht vernieuwd heeft.

Het uitgebreide artikel over de uitreiking van de Pluim voor Catching Cultures Orchestra kun je lezen in het parochie magazine.

Urenschema

11:40 - 12:00
Optreden
Catching Cultures Orchestra

Datum

11 nov 2018

Tijd

10:00 - 12:00

Kosten

Gratis

Locatie

Martinuskerk
St. Aloysiuskerk, Adriaen van Ostadelaan, Utrecht, Nederland
Categorie
X
QR Code