Mahmoud Shaabo

Geluidstechnicus

Mahmoud werd geboren in Damascus, Syrië en werkt al ruim 30 jaar in de geluidstechniek en werd al snel nadat hij in Nederland kwam (2015) de vast geluidstechnicus bij CCO:

“Als geluidstechnicus heb ik op veel verschillende plekken mogen werken. Ik heb gewerkt voor grote (jazz-)festivals in Syrie, Jordanie en Libanon vanaf 1996 waarbij ik met een groot aantal nationale en internationale artiesten heb samengewerkt. Daarnaast heb ik veel voor radio gewerkt, onder andere als art production manager voor Radio Arabesque in Syrië, maar ook hier in Nederland bij de Ghiath Show bij Amsterdam Salto TV. Sinds een paar jaar werk ik dus ook voor CCO, waar ik ervaring heb opgedaan met allerlei Nederlandse geluidssystemen op uiteenlopende plekken.

Ik zie ieder concert als een nieuwe kans om het zo perfect mogelijk te doen. Het is daarbij mijn wens om steeds in ontwikkeling en vernieuwend te zijn. Techniekwerk staat voor mij ook niet alleen: het ideale resultaat kan alleen door teamwerk bereikt worden. Het is mijn passie om gezamenlijk aan dit doel te werken.”