Catching Cultures Orchestra opent Culturele Zondag 22 april

Culturele Zondagen gaat de wijken in met als eerste bestemming Utrecht Noord. Laat je op zondag 22 april verrassen in Zuilen, Ondiep en Overvecht. De wijken barsten van talent, ondernemersdrang en mooie initiatieven. Daarnaast hebben deze wijken allemaal een eigen identiteit met een rijke geschiedenis, reden te meer om daar een mooi programma neer te zetten.

Catching Cultures Orchestra opent het festival hart in Overvecht. Op de NPD-Strook naast het winkelcentrum (naast AH XL) zullen wij van 12:12 tot 12:45 het festival muzikaal openen. Daarna hebben we een speciale editie van onze muziekworkshops. Deze workshop vindt plaats bij de Dreef.

Ga op pad
En (her)ontdek je eigen wijk of Utrecht. Om je op weg te helpen, hebben de drie wijken een festivalhart waar vele optredens te zien zijn, verschillende rondleidingen starten en waar je kennis kunt maken met initiatieven uit de wijk. Ook vind je hier een infopunt waar je terecht kunt met al je vragen. Kun je niet kiezen uit het programma? Pak dan de fiets en volg de Noordwaarts Fietsroute, die je door de prachtige wijken navigeert. Volg de bordjes langs het fietspad en laat je verrassen!

Klik hier voor het volledige programma.