Deprecated: Elementor\Scheme_Typography is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Typography. in /var/www/vhosts/catchingculturesorchestra.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5401

Workshopavonden in AZC ‘Plan Einstein’ in Overvecht

Muziekavonden in Overvecht

Deze wekelijkse muziekavonden van Catching Cultures Orchestra zijn bedoeld om mensen met verschillende achtergronden in de wijk Overvecht samen te brengen om lekker samen muziek te kunnen maken en kennis te maken met de liedjes en stijlen die van over de hele wereld naar Overvecht gebracht zijn. Iedereen kan meedoen, ongeacht muzikale achtergrond. De muziekavonden zijn onderdeel van ons wijkproject in Overvecht dat mogelijk gemaakt is door Jij maakt het Mee! en stichting DOEN.

Lees meer op ons facebook-event! (vooraf aanmelden op Facebook is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd)

Een avond vol muziek

Op dinsdag 16 januari organiseerden we voor de 7de keer een muziekavond in Plan Einstein! Ruim 26 mensen deden mee aan de workshop, en er waren daarnaast zo’n 10 toeschouwers.

Vrolijke arabische pop bracht iedereen op de been om samen Debke te dansen, en een prachtig lied van een Iraanse zangeres en bewoonster van Plan Einstein maakte ons stil en raakte ons in het hart.

Hoe zit zo’n avond in elkaar?

Onze workshopleider Wytske de Vries leidde op 16 janauri de avond, met deze keer ondersteuning van onze orkestleden Mohamad Alsamna, Hamed Alshaabi en Mo uit Soedan. Nadat Wytske ons een liedje had geleerd was het de beurt aan de rest van de groep: verspreid over de avond zongen zeven deelnemers een lied waar we met de groep naar luisterden of meespeelden, er werd gejamd en gedanst.

We hadden naast onze eigen orkestleden meer muzikaal gezelschap. Er was een grote groep deelnemers en toeschouwers uit het asielzoekerscentrum van Plan Einstein, en er waren ook ook een paar mensen uit de buurt, waaronder een echtpaar uit Azerbaijan dat hier nu 20 jaar woont. Verder was er een groep muzikanten uit Utrecht en omstreken dat ons speciaal op kwam zoeken om deze avond samen muziek te maken.

Kom mee doen!

Wees welkom, elke dinsdagavond om 19:30 in de ontmoetingsruimte van Socius in Plan Einstein (linker gebouw).
Lees meer op ons facebook-event!

Zie hier de locatie


Deprecated: Elementor\Scheme_Color is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Color. in /var/www/vhosts/catchingculturesorchestra.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5401