Lancering portrettengalerij

Eindelijk is ie er dan: onze portrettengalerij van Overvechtse muzikanten! Hier verzamelen we alle muzikale Overvechters die we tijdens ons wijkproject tegenkomen. Zo willen we het makkelijker maken voor muzikanten om met elkaar in contact te komen* en willen we tegelijkertijd al het moois uit de wijk laten zien. Want Overvecht is een superdiverse en grote wijk waar een stuk meer muziek uit te halen valt, geloven wij. Meer over de gedachte daarachter en onze plannen in Overvecht vind je hier.

Op dit moment staan alleen de 9 ‘pioniers’ die met ons aan dit project zijn begonnen in de galerij, maar de volgende portretten zijn al in de maak! Uiteindelijk hopen we tientallen muzikanten én ensembles uit de wijk op een pagina te krijgen. En iedereen is welkom! Het maakt niet uit of je vorige week je eerste muziekles hebt gehad of er al tig wereldtournees op hebt zitten. 

Dat geldt trouwens ook voor onze andere activiteiten. Behalve het maken van deze portretten organiseren we namelijk ook jamsessies, open-mic avonden, optredens en als hoogtepunt een wijkfestival op 6 maart.

Zelfs als je helemaal geen muziek maakt maar vooral liefhebber bent, ben je van harte welkom om mee te doen. Bijvoorbeeld als je graag fotografeert of schrijft en wil helpen de portretten te maken. Of als je een idee hebt voor het festival of graag een ander evenement zou willen organiseren in de wijk.

Dus:

Ben jij of ken jij een Overvechtse muziekliefhebber? Dan komen wij heel graag met jou in contact!


Naar de portretten

*voor zover mensen hun contactgegevens op de site hebben, anders via community manager Boris (boris@catchingculturesorchestra.nl)