21 maart optreden van Catching Cultures Orchestra in het kader van Dutch Happiness Week

In het kader van de Dutch Happiness Week organiseren de Vrienden van Vrede en Vriendschap Eindhoven, een beweging van vluchtelingen en vrijwilligers, een bijeenkomst waarbij door ontmoeting en verbinding onze nieuwe buren hun geluk vinden in Eindhoven. CKE Eindhoven, broedplaats van kunst en cultuur, is bij uitstek de plek om dit evenement te houden.

Muziek speelt vanzelfsprekend een zeer belangrijke rol. Het optreden van het Catching Cultures Orchestra (Arabische en Westerse muziek) uit Utrecht staat centraal. Het is mogelijk een start van een jaarlijks terugkerend evenement of festival waarbij mensen uit verschillende culturen elkaar ontmoeten, samen zingen, musiceren, dansen en eten.

PROGRAMMA
14.30 uur: Catching Cultures Orchestra
15.30 uur: Presentatie Vrienden van Vrede en Vriendschap
15.45 uur: Overhandiging kunstwerk gemaakt door vluchtelingenkinderen van basisschool De Wereldwijzer aan cultuurwethouder Mary-Ann Schreurs
16.30 uur: Optreden Catching Cultures Orchestra tijdens de afterparty in Café C (einde ca. 18.30 uur)

De toegang is gratis, wel graag even aanmelden via verhuur@cke.nl.

De Dutch Happiness Week ontstond in 2014 uit een samenwerking tussen Parktheater Eindhoven en Fontys Hogescholen. Het initiatief heeft als doel om kennis en bewustwording rond het thema geluk te vergroten en samen met partners te werken aan projecten die geluk bevorderen. De DHW duurt van 19 t/m 26 maart 2018. Bekijk het complete programma op www.dutchhappinessweek.nl.

Datum

21 mrt 2018

Tijd

14:30 - 18:30

Kosten

Gratis
Categorie
QR Code