Midzomeravondconcert in de vlinderhof met Catching Cultures Orchestra

Inmiddels een traditie: op de langste zaterdag van het jaar organiseert Vlinderhof een Midzomeravondconcert. Het programma is elk jaar anders en elk jaar verrassend. Bij deze vierde editie op zaterdagavond 23 juni mogen wij als Catching Cultures Orchestra komen optreden. Het ultieme begin van de zomer. Neem je buren, vrienden en familie mee en kom genieten!

Catching Cultures Orchestra

Op het mooiste bloeiende buitenpodium van Utrecht en omstreken kunnen jullie luisteren naar een multiculturele mix van muziekstijlen, vertolkt door Catching Cultures Orchestra. De unieke locatie zorgt voor een luisterervaring. Tussen de vlinders en een heel groot scala aan bloemen.

Programma
19.00 ontvangst
19.30-20.30 eerste deel concert
20.30-21.00 pauze
21.00-22.00 tweede deel concert

Praktische info
Toegang is gratis. Drankjes en hapjes worden verkocht tegen een kleine vergoeding (opbrengst komt ten goede aan de tuin). Neem een kleedje of tuinstoel mee of plof neer in het gras: er zijn geen stoelen aanwezig. Natuurlijk hopen we op mooi weer maar als de weersverwachting slecht zal zijn, maken we uiterlijk donderdag 21 juni via social media bekend of het doorgaat.

Datum

23 jun 2018

Tijd

19:00 - 22:30

Kosten

Gratis

Locatie

Vlinderhof
Vlinderhof, Utrecht, Alendorperweg, Utrecht, Nederland
Categorie
X
QR Code