Optreden Catching Cultures Orchestra op Congrestival Sociaal en Gezond in de Metaal Kathedraal

Sociaal maakt gezond en andersom. Medici en sociaal werkers weten dat, maar hoe vinden én versterken ze elkaar in hun dagelijkse werk? Inspireer en raak geïnspireerd tijdens het Congrestival Sociaal & Gezond 2018. Bestel nu je ticket via www.movisie.nl/congrestival!

Catching Cultures Orchestra zal tijdens dit Congrestival meerdere keren optreden. Tijdens en na de lunch kan je genieten van ons orkest.

Klik hier voor het programma.

Congres én festival
Het Congrestival is een kruising tussen een inhoudelijk congres en een vrolijk en verbindend festival voor spraakmakende initiatieven en praktijken uit de gezondheidszorg en het sociaal werk. Je vindt hier geen eenzijdige presentaties. Wel korte inspirerende sessies, dialoogtafels, speeddates, workshops en mini-colleges van bezielende wetenschappers, experts of bezoekers. Zij zetten deze dag de toon. Het programma is gevarieerd met ruimte voor kunst en cultuur en volop gelegenheid om goede ervaringen met elkaar te delen.

Jij bent de hoofdgast
Van elkaar kunnen we het meeste leren. Kennis delen, elkaar versterken, inzicht bieden en krijgen: op het Congrestival is daarom iedere deelnemer ook hoofdgast.

Wie kom je tegen op het Congrestival?
• Sociaal en medisch professionals
• Beleidsmakers van gemeenten
• Ervaringsdeskundigen en vrijwilligers
• Maatschappelijke ondernemers
Waarom gezond en sociaal?

Participatie is goed voor de gezondheid. En een gezonde geest en een gezond lichaam vereenvoudigen participatie. Het dossier Wat werkt bij sociaal en gezond geeft de samenhang tussen sociaal en gezond duidelijk weer binnen zes levensgebieden. Bekijk ook het magazine Sociaal maakt gezond (2016).

Urenschema

12:15 - 12:40
Optreden
Catching Cultures Orchestra
13:25 - 13:40
Optreden
Catching Cultures Orchestra

Datum

12 sep 2018

Tijd

09:30 - 18:00

Kosten

Zie event link.
Categorie
QR Code